Maatkleding

Zo’n kledingstuk dat niemand heeft.

Tegenwoordig gaat het erom dat je iets origineels hebt, een kledingstuk dat niemand heeft. Een kledingstuk wat precies jou pasvorm heeft. Niets is zo zichtbaar als kleding. Je trekt het aan en je krijgt meteen reactie’s. Dat is toch ontzettend leuk.

Maatkleding is meer dan kleding die op maat is gemaakt

Het is heel erg moeilijk om voor vrouwen een goed passende confectie broek te vinden. Laat hem daarom maken met de voor jou ideale pasvorm en lengte.

Maatkleding voor jou

Een kledingstuk op maat laten maken is dé oplossing:
– als met jouw figuur confectiekleding niet goed past (smalle schouders en volle buste, of een heel lang en slank lichaam)
– als je het model dat bij jou zo goed zit niet meer kunt vinden in de winkel (ik maak je favoriete model na)
– als je iets unieks zoekt

Zo’n kledingstuk kan een basisstuk in je garderobe zijn dat je telkens in een andere combinatie draagt

Feestelijke maatkleding

Maatkleding kan duurder uitvallen dan kleding uit de winkel of van Internet. Toch kan investeren in maatkleding de moeite waard zijn. En uiteindelijk zelfs goedkoper uitpakken! Kleding die lekker zit, goed staat en mooi past, zult u vaker en langer dragen.  En omdat het fijn zit, zal het uw uitstraling, zelfvertrouwen of presentatie ten goede komen.

Alles draait om finesse, waardoor een handgemaakt kledingstuk een totaal andere uitstraling heeft dan confectie.

Aangepaste kleding

Wanneer je een lichamelijke beperking hebt ervaar je waarschijnlijk problemen met het vinden van fijne kleding. Broeken zijn te strak, blouses laten een koude rug of sluitingen gaan moeilijk open en dicht. Je wordt daardoor minder zelfstandig.
Ik kan kleding voor je aanpassen. Door een bestaand kledingstuk te veranderen of door een heel nieuw kledingstuk te maken.

Reparatie kleding

Schrijf je in voor deze workshop

xvcvxv

Berichtnavigatie